Gel cu extract de gălbenele emolient, calmant și protector. Oferă protecție și contribuie la regenerarea țesuturilor, la restabilirea sănătății și echilibrului pielii.
Calendula Officinalis este o plantă erbacee ale cărei flori sunt extrem de bogate în flavonoide, carotenoide și taninuri. La nivelul pielii, extractul de gălbenele favorizează regenerarea țesuturilor prin stimularea formării de fibrină și colagen, esențiale pentru repararea și întărirea structurilor cutanate.
Concentrația ridicată a gelului cu gălbenele este extrem de benefică în următoarele situații:
- tratarea rănilor, tăieturilor, ulcerațiilor și arsurilor minore
- expunerea prelungită la frig sau soare, reducând efectele neplăcute asupra pielii
- deshidratarea, pielea uscată și descuamată, care necesită un nivel mai profund de hidratare și regenerare
- îmbunătățirea capacității de vindecare a pielii în cazuri de leziuni cutanate
Acest amestec de extracte și concentrarea mare de ingrediente oferă protecție și suport pentru regenerarea țesuturilor, ajutând la restabilirea sănătății și echilibrului pielii.
Este un produs recomandat atât pentru pielea delicată a copiilor cât și pentru cea fragilă a persoanelor în vârstă. Datorită formulei sale blânde și eficiente, poate fi utilizat cu încredere pe orice tip de piele, oferind beneficii speciale în mod particular celei sensibile. Astfel, ajută la menținerea echilibrului și sănătății pielii în cazul celor mai sensibile și vulnerabile epiderme, contribuind la regenerare și calmare.
Utilizare:
Se masează ușor pe părțile afectate până la absorbția completă a produsului.
Fără parabeni, ingrediente petrochimice, PEG, siliconi. 100% Made in Italy. Vegan. Cruelty free. Testat dermatologic. Doar pentru uz extern.
Ingrediente: calendula officinalis flower water, aqua, calendula officinalis flower extract, glycerin, pentylene glycol**, benzyl alcohol, polysorbate 20, maltodextrin, potassium sorbate, parfum, hydroxyethylcellulose, carbomer, ethylhexylglycerin, ethyl lauroyl arginate hcl, sodium benzoate*. *produs vegetal obtinut din trestie de zahar.