Un gel de curățare facială cu piersici albe organice a cărui textură de smoothie fructat se transformă într-o spumă cremoasă la contactul cu apa.
Curăță și purifică pielea în profunzime respectându-i echilibrul natural, o lasă curată, hidratată și foarte moale!
THE CLEANSER este baza esențială dedicată tuturor tipurilor de piele, care vă va anima rutina de seară cu parfumul său delicios și textura irezistibilă.
Simplu și curat, conține doar ce este mai bun:
- Extract organic de piersică albă cu efect hrănitor pentru piele
- Ulei de prune organic regenerant care catifelează tenul și întărește filmul hidrolipidic natural al epidermei
- Aloe vera calmantă si glicerină vegetală pentru hidratare
- Apă organică de melisă calmantă cu efect emolient – pentru mai mult confort zilnic
Și nu în ultimul rând – un pas mic pentru planetă – tubul este fabricat din plastic reciclat provenit de la sticlele de lapte și este 100% reciclabil.
Utilizare:
Se aplică evitând zona ochilor, se spumează cu apă. Se clătește, iar apoi – pielea rămâne moale ca a unui bebeluș, tenul proaspăt și luminos!
Pentru și mai multă catifelare și hidratare, urmează rutina completă cu serul hidratant THE SERUM urmat de crema hidratantă THE CREAM de la Pulpe de Vie.
Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.
99.4% ingrediente de origine naturală
made in France
certificat Cosmos Organic
Ingrediente: Aqua (Water), Glycerin, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Xanthan Gum, Calcium Citrate, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Gluconate, Sodium Lactate, Betaine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Benzyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Prunus Domestica Seed Oil*, Illite, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract*, Dehydroacetic Acid, Phytic Acid, Benzoic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate. *ingrediente din agricultura biologica